UNIEK WELLNESS/AYURVEDA ARRANGEMENT/BEHANDELING IN EEN AYURVEDA RESORT,  7 NACHTEN, 8 DAGEN, incl. Volpension/ayurveda spa en behandeling,transfers,  v.a. E 952,–

In onze veeleisende westerse samenleving, lijden veel mensen aan werk- of andere vormen van druk, stress moeheid, mentale moeheid of burn-out. Lichaam en geest hebben van tijd tot tijd rust, ruimte nodig om de energie weer op te kunnen laden.

Sri Lanka biedt een antwoord hierop: hier wordt als sinds eeuwen de oude behandelingsmethode Ayurveda gebruikt.  Ayur betekent leven, Veda betekent wetenschap. De wetenschap van het leven.

In samenwerking met onze Sri Lankaanse partner hebben we twee schitterende Ayurvedic Health Resorts voor u geselecteerd, prachtig gelegen aan de kristalblauwe Indische Oceaan.

Na een eerste consult/intake door een gespecialiseerde Ayurvedische arts zal – in overleg met u – een behandeling voor u gekozen worden. Terwijl  o.a. Yoga oefeningen en een op maat gemaakt diëet deel uitmaken van deze professionele behandeling, worden uw lichaam en geest op professionele wijze  genezen van moeheid en stress, u wordt vervuld van positieve energie.

Naast deze behandeling kunnen ook afslank- behandelingen aangeboden worden.

Ervaar de genezing van uw lichaam, geest en ziel in een van onze prachtige ayurvedische resorts, keer volledig gere-vitaliseerd en herboren naar huis. Vraag ons naar meer uitgebreide info.

Een unieke aanvullende mogelijkheid die wij – als Sri Lanka experts – kunnen bieden is dit verblijf te combineren met b.v. een verlenging op de Malediven. We hebben aantrekkelijke arrangementen van 4 nachten, 5 dagen. Of verleng met een tour met prive-chauffeur naar de culturele driehoek in Sri Lanka of naar elk ander door u  gewenst deel van Sri Lanka.

Wij zullen u graag adviseren en een aantrekkelijke prijsopgave aanbieden.