EEN VERBLIJF IN MADULKELLE: HEAVEN ON EARTH!

Het berggebied “The Knuckles Range” is gelegen in centraal Sri Lanka 30 km ten noordoosten van Kandy. De range ontleent zijn naam aan de vorm van de bergtoppen die aan de knokkels van een gebalde vuist doen denken. De Knuckles Range staat op de Unesco Lijst van Wereld Erfgoed.

In dit prachtige berggebied ligt op ongeveer 1000 meter hoogte een uniek en luxe eco-resort, op een oude theeplantage. Een verblijf op deze heerlijke plek is als “Heaven on Earth”.

Het hoofdgebouw waarin zich het restaurant bevindt,  is een origineel plantershuis, sfeervol gerenoveerd. Er omheen, op de theeplantage, zijn luxe safari-tenten gegroepeerd, voorzien van alle comfort en van privé terras met uitzicht op de bergen van de Knuckles Range.

Het gebied leent zich uitstekend om er te wandelen, er zijn kortere of langere routes beschikbaar, eventueel met begeleiding. Zo is er de heerlijke wandeling naar Little World’s End, ongeveer 2,5 uur, niet zwaar.

Voor vogel liefhebbers zijn er vele soorten vogels te zien. Of neem kookles bij de koks om de finesses van de Sri Lankaanse keuken, de rice en curries, te leren.

Verblijf enige dagen in dit schitterende resort in de natuur,  ontwaak met het gezang van de vogels, open uw tent en geniet van het meest spectaculaire uitzicht dat je je voor kunt stellen: de ongelofelijke zonsopgang, de majestueuze bergen, de weelderig groene valleien en theeplantages, kristal heldere stroompjes en zelfs bij gelegenheid een hert of reuzen-eekhoorn. Adem diep de frisse berglucht in en knijp jezelf om zeker te weten dat je niet droomt…….

Het ultieme relaxen: de rust, het heerlijke eten en drinken, de prachtige natuur, het wandelen, het heerlijke “infinity” zwembad,  het onvergetelijke  uitzicht op de bergen en niet te vergeten de warme gastvrijheid van de eigenaren maken uw verblijf tot  een “Heaven on earth.

Voor honeymooners beschikt dit resort over een unieke luxe honeymoon-suite. U kunt enkele dagen verblijf in dit resort laten opnemen in uw rondreis Sri Lanka.

Zie voor meer informatie onze web site onder “onze reizen”  het “Heaven On Earth” Arrangement of neem contact met ons op.