Overwinteren in Sri Lanka: winter reis in een paradijs

Wanneer u overweegt de koude grijze winter in Europa te ontvluchten, hebben wij een uniek aanbod voor u: een overwintering in het prachtige en exotische Sri Lanka.  In onze koude wintermaanden is het in Sri Lanka heerlijk zonnig en warm, meestal 28-30 graden met een briesje van zee en is het een ideale plek om te verblijven.

Na een onderzoek van het huidige aanbod op de gebruikelijke Europese overwinterings-lokaties zagen wij dat het hierbij vaak gaat om een wat saai langdurige verblijf op een afgelegen plek, terwijl het klimaat/weer soms maar matig is.

Anders dan op deze overwinteringsplekken hebben wij daarom een overwinteringsreis gearrangeerd die verre van saai is en waar u verzekerd bent van een heerlijk klimaat.

De reis die wij bieden is vanaf 22 dagen op 3 verschillende speciaal voor u geselecteerde prachtige strandlokatie’s aan de zuid/zuidwest kust van Sri Lanka, gelegen in gezellige stadjes, waar u kunt genieten van zon, zee en strand, incl. zwembad en waar u verwend wordt door de koks en het vriendelijke personeel.  Vervoer tussen de hotels is geregeld. U verblijft op basis van halfpension. De reis is aantrekkelijk geprijsd.

Desgewenst is het mogelijk in overleg met ons vanuit elke locatie tevoren een keuze te maken uit interessante  (optionele) excursie’s, zodat er naast de heerlijke rust aan het strand ook activiteiten kunnen zijn en u Sri Lanka’s prachtige highlights  (cultuur en natuur) kunt zien.

Ook zijn er mogelijkheden de winter-reis te combineren met b.v. onze 15-daagse rondreis, of te verlengen met  b.v. een 4 of 5-daags arrangement op de Malediven dat maar ruim een uur vliegen  vanaf Colombo is en met een z.g. “stopover” vliegticket  opgenomen kan worden in de reis. (zie ook onze blog en de video Malediven)

Kortom een unieke overwintering met een  keur aan afwisseling en keuzes, een onvergetelijke winter-reis.  Bij “onze reizen” vindt u meer informatie over deze winter-reis, of aarzelt u niet contact met ons op te nemen, wij zullen uw vragen graag beantwoorden en u adviseren.