Malediven: droomvakantie op een paradijselijk eiland

 Op ongeveer 1,5 uur vliegen van het mooie Sri Lanka, waar de Indische Oceaan verandert van diepblauw naar turquoise, ligt het eilandenrijk van de Malediven, een van de meest paradijselijke plekken op aarde. Op een deze eilanden/atollen liggen de meest fantastische toeristenoorden/resorts die je je kunt voorstellen, droombestemmingen, daarom ook ideaal voor honeymooners.

Oogverblindende witte zandstranden en een immer blauwe oceaan, de onovertroffen kleurenpracht van de onderwaterwereld, de vriendelijke service van het personeel in de resorts waar je in weelde ondergedompeld wordt, staan garant voor een supervakantie.

Het lekkere eten in het restaurant, met een cocktail op een strandbed genieten van een adembenemende zonsondergang, snorkelen of duiken in de prachtige onderwaterwereld, of bezoek de spa voor een heerlijk ontspannende ayurvedische body-massage. Hier ben je ver weg van de jachtige wereld in het westen en is het optimaal relaxen. Je kunt er kiezen uit een “beach villa” of met upgrade een “watervilla”.  Naast het snorkelen en duiken zijn ook populair: surfen, catamaran zeilen, parasailing, zeekajakken, waterskiën, jetskiën en niet te vergeten: vissen!

In de schitterende onderwater wereld  leven ongeveer 2000 soorten kleurrijke vissen, waaronder de grootste roggensoort, de mantra.

Voor de Malediven werken wij samen met o.a. de Aadaran-keten,  een keten van een aantal luxe resorts. Een vakantie op de Malediven is op zichzelf een fantastische ervaring, echter wat wij ook als reis-idee willen aangeven is uw verblijf te combineren met een rondreis in Sri Lanka.  Het beste van 2 werelden, een droomcombinatie. Wij verzorgen alle transfers in Sri Lanka en de Malediven. Informeer bij ons naar de speciale combi reis Sri Lanka (8dgn)/Malediven (4 dgn), aantrekkelijk geprijsd.

Aarzel niet, vraag ons om vrijblijvende  informatie en een prijsopgave. Wij stellen graag uw droomvakantie samen!

Zie voor een impressie van een van onze Malediven resorts het filmpje  onder “video’s”.