Sri Lanka en de Malediven, de mooiste (rond) reizen door Aart en Yvonne

Hartelijk welkom op de site van Sri Lanka Uniek Reizen, van Aart & Yvonne Weijmer. Wanneer u op zoek bent naar een perfect georganiseerde reis in het mooie Sri Lanka en/of de Malediven, dan heeft u de juiste site gekozen. Wij kunnen zowel standaard als maatwerk reizen aanbieden. Hieronder vindt u onze populaire 15-daagse rondreis,  de 15 daagse VOC-reis incl. Jaffna, een 22- of 60-daagse (NIEUW en UNIEK) overwinteringsreis.  Verruil uw hoge energieprijzen voor de warme zon in Sri Lanka! Bij “onze reizen” vindt u ook onze unieke arrangementen om aan uw rondreis toe te voegen: zoals 3 dagen golfen,  of een heerlijk verblijf in een luxe safaritent in de bergen van de Knuckles Range (heaven on earth).  Voor de Malediven hebben wij aantrekkelijke 5-daagse arrangementen.  Ideaal om te verlengen na uw rondreis in Sri Lanka.  Wij bieden op dit moment een combi-reis Sri Lanka (8dgn)/Malediven (4 dgn) tegen aantrekkelijke prijs.  Voor uw gezondheid is er ons 8-daags Wellness arrangement in een schitterend Ayurvedic Resort.  Sri Lanka en de Malediven zijn onze exclusieve specialiteit!

Wij werken belangeloos. Alle opbrengsten van onze reizen gaan direct naar Sri Lanka, wij steunen daarmee mensen in Sri Lanka. Door via ons op vakantie te gaan, helpt u daaraan mee!  Wij hebben uitgebreide expertise en een jarenlange ervaring in het organiseren van de mooiste reizen naar Sri Lanka en de Malediven.  Al onze reizen zijn gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen in Sri Lanka. Wij zijn er trots op uitsluitend zeer tevreden cliënten, en een gastenboek vol met enthousiaste reacties te hebben.

Onze standaard Sri Lanka reizen

15 daagse rondreis met privé chauffeur

vanaf € 898- p.p

Tijdens deze rondreis wordt u langs vrijwel alle highlights van Sri Lanka geleid, een unieke mix van cultuur, natuur en avontuur. U reist individueel en comfortabel met uw privé chauffeur/gids in a/c auto. Het is onze speciale aanbiedingsreis. De reis is inclusief de transfers van- en naar de luchthaven en op basis van halfpension.  Wij sluiten de reis naadloos aan op uw vluchten. Vermelde vanaf prijs geldt bij 2 pers.

Unieke Jaffna VOC/ GESCHIEDENIS  reis van Noord naar Zuid

15 dgn vanaf € 1348, – p.p

Een bijzondere rondreis waarin VOC / GESCHIEDENIS en Natuur elkaar afwisselen.  Ontdek het rijke VOC verleden en de koloniale invloeden: Portugezen, Nederlanders en Engelsen hebben allen hun sporen nagelaten, zoals Fortificaties, kerken, kerkhoven, koloniale hotels etc.  Deze tour: een zeer bijzondere reiservaring via het niet-toeristische noorden van Sri Lanka (o.a. Jaffna/Pedro, eiland Delft) via Galle naar het uiterste zuiden van Sri Lanka (oa. Matara/Dondra)

Overwintering in een paradijs. bezuinig op uw energierekening!

22-daagse (v.a. E 997,- pp.) of  NIEUW 60- daagse overwinteringsreis (v.a.  E 2752, -pp.)

Geheel verzorgde 22- daagse overwinteringsreis op 3 schitterende  strandlocaties v.a. € 997,–pp.   Nieuw en uniek is onze 60-daagse overwinteringsreis op 5 prachtige locaties aan de zuid-westkust  v.a.  E 2752,- pp. incl. city tours in Colombo, Galle en Kandy. Op basis van half pension.

Ontvlucht de koude, grijze Nederlandse winter en verwissel deze voor het prachtige en exotische Sri Lanka. Bespaar op de hoge energieprijzen  en reis naar de warme zon!  Inclusief alle transfers van en naar de luchthaven en tussen de verschillende strand locaties, naadloos aan te sluiten op de door U gekozen vluchten.

.

Aarzelt u niet ons uw vragen te mailen, wij zullen ze graag beantwoorden.

Eenmaal in Sri Lanka, zal dit Paradise Island uw hart stelen!

Wat beroemde mensen zeggen over Sri Lanka

“Ongetwijfeld het mooiste eiland van deze grootte in de wereld”

Marco Polo

“Ik werd verliefd op het land, de mensen en de manier van leven”

Leonard Woolf

“Het eiland Sri Lanka is een klein universum, het bevat zo veel meer variaties van cultuur, landschap en klimaat als sommige landen die wel een dozijn keer groter zijn. Ik vind het moeilijk te geloven dat er land is dat zo hoog scoort op alle punten – dat zoveel voordelen en zo weinig nadelen heeft. De mooiste stranden, prachtige landschappen, indrukwekkende opgravingen, een levendige cultuur en charmante mensen, het is duidelijk, Sri Lanka is een klein wonder .”

Arthur C. Clarke