“HOLE IN ONE” arrangement

Uniek 3-daags golfarrangement op victoria golf & country resort nabij kandy e 295,– pp o.b.v. halfpension

Om in uw rondreis of overwinteringsreis op te nemen: een uniek 3-daags golf arrangement op een van de beste golfbanen van het aziatisch subcontinent. Gelegen in de weelderig groene heuvels tussen wuivende palmbomen wordt Victoria Golf & Country Resort aan drie kanten begrensd door het Victoria Lake, met op de achtergrond het mooie berglandschap van de Knuckles Range.

Daar Victoria Resort hoger gelegen is in de heuvels, is het klimaat er iets koeler, ideaal voor sportieve aktiviteiten. Naast een uitzonderlijke golfbestemming biedt Victoria  Resort u: het “Araliya” restaurant / bar/een prachtig clubhuis met uitstekende keuken , dineren op het terras, verlichte tennisbaan, kruiden-spa met Ayurvedische massage, paardrijden, mountainbike rijden, een fantastisch “infinity” zwembad, yoga lessen op aanvraag. Ten slotte, maar niet in het minst is het resort de thuisbasis van vele soorten vogels en andere dieren in het wild, een goede gelegenheid voor birdwatchers, een prachtig wandelgebied.

U overnacht in één van de charmante luxe chalets op het terrein van Victoria Resort.  Sommigen bieden een prachtig uitzicht op de golfbaan. Op basis van halfpension/tweepers. Kamer, 2 nachten/3 dagen.

Victoria Golf & Country Resort

Victoria Golf & Country Resort Clubhouse/Rest. Araliya

Victoria Golf & Country Resort Clubhouse/Rest. Araliya