SRI LANKA EN DE MALEDIVEN ZIJN  OPEN om u te verwelkomen.

Hoe gaat het in Sri Lanka? Kun je er weer naartoe reizen? Dat is een vraag die ons de laatste tijd vaak gesteld wordt. Hieronder enige info daarover.

Na een periode van onzekerheid is na het aantreden van een nieuwe president de rust op het politieke vlak  weergekeerd. Ook voor de bevolking is het normale dagelijkse leven weer teruggekeerd. Zo zijn de energie- en benzine voorziening weer op gang gekomen. Van  het IMF en buurland India ontvangt Sri Lanka economische ondersteuning. Dat wil niet zeggen dat Sri Lanka nu uit de zorgen is.

Het toerisme in Sri Lanka heeft door 2 jaar Covid en de politieke onrust daarna ernstig schade geleden. Veel mensen in Sri Lanka zijn werkzaam in of voor het toerisme en hebben geen inkomen. Er is immers niet – zoals in Westerse landen, steun van de regering voor hen. Een moeilijke tijd voor veel mensen.

Heel belangrijk is dat nu het toerisme weer op volle sterkte komt. Toeristen brengen immers valuta mee, een noodzakelijkheid om het toerisme/ de economie weer nieuw leven in te blazen.

Nu er weer gereisd kan worden naar Sri Lanka – alle beperkingen zijn opgeheven- is het een goede tijd om naar dit paradijselijke eiland af te reizen. Het is nu nog rustig,  de mensen in Sri Lanka kijken ernaar uit toeristen weer te kunnen begroeten. Door nu te reizen helpt u  mee Sri Lanka er weer bovenop laten  komen.

U kunt  op onze website een aantal schitterende reizen vinden, maar ook kunnen wij op dit moment een speciale reis bieden, een 13-daagse combinatie van Sri Lanka en de Malediven tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dubbel voordelig want nu met de hoge energieprijzen is het een goed idee u door de warme zon in Sri Lanka te laten verwarmen.   Neemt u gerust contact met ons op. (y.weijmer@gmail.com)