“Heaven on Earth” arrangement

Uniek 3-daags verblijf in luxe resort/tent op een theeplantage in Madulkelle/ Knuckles Range E 376,– pp. o.b.v. halfpension, inclusief transfers v.a / naar Kandy

Om in uw rondreis of overwinteringsreis op te nemen:

In het prachtige berggebied van de Knuckles Range, 30 km ten noord oosten van Kandy, ligt op ongeveer 1000 meter hoogte dit luxueuze resort, gelegen tussen de theeplantages. Een verblijf op deze heerlijke plek is “Heaven on Earth”.

Het hoofdgebouw is een origineel plantershuis, sfeervol gerenoveerd.

Het gebied leent zich uitstekend om er te wandelen, er zijn kortere of langere routes beschikbaar, eventueel met begeleiding.

Zo is er de heerlijke wandeling naar Little World’s End, ongeveer 2,5 uur, niet zwaar.

Voor vogel liefhebbers zijn er vele soorten vogels te zien. En neem kookles bij de koks om de finesses van de Sri Lankaanse keuken, de curries, te leren.

Overnacht in een  luxe tent voorzien van alle comfort.  Ontwaak met het gezang van de vogels, open uw tent en geniet van het meest spectaculaire uitzicht dat je je voor kunt stellen: de majestueuze bergen, de weelderig groene valleien en theeplantages, kristal heldere stroompje en zelf bij gelegenheid een hert of reuzen-eekhoorn. Adem diep de frisse berglucht in en knijp jezelf om zeker te weten dat je niet droomt…….

Het ultieme relaxen: de rust, het heerlijke eten en drinken, de prachtige natuur, het wandelen, het heerlijke “infinity” zwembad,  het onvergetelijke  uitzicht op de bergen en niet te vergeten de warme gastvrijheid van de franse en sri lankaanse eigenaren maken uw verblijf tot “Heaven on earth.

Mail ons voor meer informatie.

Voor honeymooners beschikt dit resort over een unieke luxe honeymoon-suite (prijs op aanvraag.)

3 1 24