We zijn weer veilig thuis na een heerlijke tijd in Sri Lanka. We hebben genoten van de enorme diversiteit die dit prachtige eiland te bieden heeft, de mensen, straatbeeld, boeddhistische/hindoe cultuur, gevarieerde natuur van bergen tot zee, fauna: de prachtige vogels o.a. blue magpie  (Sinharaja) luipaard en zeldzame lippenbeer (Yala) landschappelijk mooi Bundala, gezellig stadje Galle met resten uit de NL koloniale tijd, hectisch Colombo, alles was even leuk!”………………Heel veel dank voor jullie bemiddeling

Groet, Sophie, Adriaan en kinderen

Om maar met de deur in huis te vallen, het was fantastisch. Boven verwachting mooi en gevarieerd. Francis heeft ons rondgereden, we hadden ons geen betere, betrouwbare, hulpvaardige en veilige chauffeur kunnen wensen. Hij heeft echt alles gedaan om het ons naar de zin te maken. En ook veel verteld over cultuur, politiek, de ontwikkeling van Sri Lanka.

Ik weet zeker dat jullie op “klanten” kunnen rekenen uit onze vriendenkring”………………..

Hartelijke groet, Karen en familie

We hebben jullie ontmoet op internet. En tijdens de reis met Francis hebben we foto’s van jullie gezien. Hoewel we elkaar nooit in levende lijve hebben ontmoet, lijkt het of ik jullie al lang ken. Van het begin af aan is het mailcontact goed geweest. Op jullie manier hebben wij onze eigen droomreis kunnen samenstellen. Super goed dat jullie op deze manier Francis helpen. Ik zal iedereen die naar Sri Lanka gaat jullie en Francis aanbevelen.

Bedankt voor alles wat jullie voor ons hebt gedaan!”

Veel liefs van Andreas, Claudia, Lucas , Ties en Roos.

Allereerst hebben wij een superreis gehad met zoveel mooie indrukken om nooit meer te vergeten! Vooral om deze reis met elkaar te maken en de herinneringen te delen aan raften, de vele olifanten, snorkelen, Yala park, theeplantages en fantastische paradijsjes is iets waarvoor we jullie erg dankbaar zijn. Wij waren erg blij hoe jullie deze reis in elkaar hebt gezet met de prachtige hotels, precies goed qua afwisseling en rust. Onze meiden houden niet echt van cultuur maar door deze af te wisselen met activiteiten als snorkelen en raften is het ook voor onze twee pubers een reis geworden die ze niet snel vergeten.

Groetjes, Petra en familie.

Sri Lanka was echt GEWELDIG.  We hebben genoten van de eerste tot de laatste dag. Uiteraard dankzij jullie inspanningen om van onze honeymoon een onvergetelijke trip te maken. Nou, dat is zeer zeker gelukt. Ook natuurlijk dankzij Francis, die ons zijn land heeft laten zien en nu toch ook wel een beetje onze vriend is geworden! Onze reis was voor ons helemaal top, de hotels waren allemaal goed tot zeer goed, het eten was overal zeer gevarieerd en lekker, de mensen super vriendelijk, meer dan voldoende excursies en natuurlijk het heerlijke klimaat.

Alles top geregeld! Heel hartelijk bedankt voor al jullie moeite, voor ons was dit de beste reis die we tot nu toe gemaakt hebben!

Groeten van Ramon en Linda.

Sri Lanka heeft echt veel indruk op me gemaakt en we zullen deze reis nooit vergeten. Daarom willen we jullie ook uit het diepste van ons hart heel hartelijk bedanken voor het samenstellen van deze geweldige reis en het bemiddelen. We raken er maar niet over uitgepraat!

Vriendelijke groeten, Charlotte en Gardo

…….. Tja, wat valt er nog over te zeggen: top vakantie gehad. Niets op aan te merken. Sri Lanka heeft ons hart gestolen. Prachtig land voor jong en oud, korte afstanden, fantastische accommodaties en mensen, eten… En wij zullen jullie voor 200% aanbevelen aan kennissen en vrienden die naar Sri Lanka willen reizen. Het is niet voor niets DE door de reiswereld zelf gekozen BESTE VAKANTIEBESTEMMING voor 2013 geworden!”

Hartelijk dank voor alles

Ramona, Richard en Robbin.

Gisteren zijn wij – helaas helaas- teruggekomen van onze fantastische vakantie in Sri Lanka. We hebben een onvergetelijke tijd gehad , mede dankzij jullie inzet. We willen jullie hier hartelijk voor bedanken! Mochten er mensen zijn in onze omgeving die ook naar Sri lanka willen (aan ons enthousiasme zal het niet liggen) dan zullen we jullie en Francis zeker aanraden!

Groeten, Siebe en Margot.

Wij verbleven in Sri Lanka met ons gezin i.v.m. ons 25 jarig huwelijk. Het was in een woord GEWELDIG! We hebben allemaal ontzettend genoten van deze fantastische vakantie dankzij de hulp van Aart en Yvonne.  De rondreis was schitterend, we hebben waanzinnig veel gezien (heel indrukwekkend).  Wij willen Aart & Yvonne dan ook hartelijk bedanken voor deze fantastische reis, wij gaan zeker nog eens terug!

 

Groeten, Paul en Miriam, Justin en Danielle, Charlotte en Rick

Ik wil je even laten weten dat wij weer heelhuids thuis gekomen zijn gisteravond. We hebben een geweldige reis gehad. Wat een indrukken, wat een land!  We hebben er volop van genoten van de aardige mensen, de cultuur, de tempels, de natuur ,de olifanten, de apen, al dat heerlijke tropische fruit, het eten , de hotels, de safari.Ik ga verder met de was, ook weer gewone realiteit, maar met m’n hoofd nog helemaal in Sri Lanka! Yvonne nogmaals heel hartelijk dank voor de bemiddelende rol bij de voorbereidingen en de boeking. Het heeft zeker bijgedragen aan onze fantastische tijd in Sri LankaO ja, we waren ook erg onder de indruk van het Welkom Dorp van FHP. Een heel goede zaak die we zeker blijven steunen.

Vriendelijke groet van ons vieren.

Dirkje

Wij willen jullie bedanken voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben. Onze reis door Sri Lanka is mede door jullie niet alleen een vakantie, maar een onvergetelijke reis en levenservaring geworden. Het reisprogramma was zeer compleet, er zat alles in wat we graag wilden zien/doen met hier en daar weer rustpunten. De oude steden Anuradhapura en Polonnaruwa alsmede Mihintale en Sigiriya zijn cultuur van de hoogste plank. De treinreis van Kandy naar Nuwara Eliya, de Horton Plains wandeling en de safari in het Yala NP Wildpark toonden ons de natuur op zijn mooist. Zelfs een luipaard gespot!! Rest ons jullie nogmaals te bedanken voor ALLES en misschien tot ziens!!

Groetjes, zeer dankbare Thea en Marco

Gastenboek

Geef ook uw ervaring aan ons door voor in ons Gastenboek! Een korte omschrijving over uw reis en uw ervaring! Hartelijk dank alvast!

Heeft u leuke foto’s van Sri Lanka en mogen we deze publiceren op onze site? Stuurt u deze dan aan info@srilanka-uniek.nl. Alvast hartelijk dank!